Jøtul Frøya utomhuskamin i cortenstål i trädgården

Förläng sommarkvällen med en utekamin

Vad sägs om att ta med kaminen ut? Skapa trivsel och god stämning på uteplatsen sena sommarkvällar med en utekamin från Jøtul.

Brasmys på uteplatsen

Nu när våren och sommaren äntligen är här med ljusa kvällar, nyklippt gräs, liv på gatorna och blommande trädgårdar – då är det också dags att göra det mysigt ute. Vi intar uteplatsen och gör i ordning den för vårens och sommarens långa kvällar. Det skuras och tvättas, nya sommarblommor handlas in och utemöblerna tas fram. Kanske är det just denna sommar som uteplatsen ska få en liten uppgradering?

Önskar du dig en utekamin?

Händer som håller blommor i en sommarträdgård

Skapa din egen utemiljö

Hör du till dem som älskar att mysa i soffan framför brasan under höstrusk och kalla vintrar? Gärna tillsammans med en god bok, en kopp varm choklad och myskläder? Varför inte ta med dig den mysiga atmosfären inne ut i trädgården, på terrassen eller på balkongen? Skapa intima platser med dina favoritväxter och utemöbler. Byt ut den varma chokladen till en iskall uppfriskande lemonad och de varma myskläderna till något lättare och svalare.

Skapa dig en oas där du timme efter timme kan sitta med familj och vänner.

Jøtul Frøya utomhuskamin i cortenstål i trädgården

Utekamin Jøtul Frøya

Brasmys under bar himmel

Skapa dig en oas där du timme efter timme kan sitta med familj och vänner och bara njuta av god mat och dryck och minnesvärda samtal. Det är sådana kvällar vi hoppas aldrig ska ta slut och önskar kunde vara lite längre. Så varför inte ta och uppgradera din uteplats med en utekamin så att du kan få uppleva brasmys även under bar himmel?

Önskar du dig en utekamin?

Jøtul Loke utomhus spis och Jøtul Terrazza XL utomhus spis på en terrass vid havet

Utekaminer Jøtul Loke og Jøtul Terrazza XL

En utekamin från Jøtul gör det mysigt ute året om

Utekaminen blir en naturlig samlingspunkt för ljus och värme som gör att du kan förlänga sommarkvällarna ännu lite till. Om du gillar att laga mat så har flera av våra utekaminer grillgaller som kan användas till matlagning. Våra utekaminer är tillverkade av cortenstål. Ett material som gör att ytan med tiden får ett rostigt utseende. Dessutom är de underhållsfria och kan stå ute året om.

Jøtul Terrazza utomhuskamin i brunt cortenstål på terrass med grill

Utekamin Jøtul Terrazza

Önskar du dig en utekamin?

Förläng sommarkvällarna i år du också med en utekamin från Jøtul. Våra utekaminer hittar du hos närmaste återförsäljare.