Jøtul FS 520 FRL vit öppen spis i ett ljust modernt skandinaviskt vardagsrum

Eldstad med glas på flera sidor – en dröm för varje inredningssjäl!

Eldstaden är kanske den finaste inredningen du kan ha i vardagsrummet. Med stora glasytor så att lågorna syns tydligt är det inte så svårt att förstå varför. Låt oss få visa hur fint ditt vardagsrum skulle kunna bli.

Jøtul I 620 FRL vit spisinsats med vednisch i ett ljust modernt vardagsrum

Eldstad med glas på en, två eller tre sidor

Eldstaden är en viktig design- och inredningsdetalj i rummet. En sprakande eldstad eller braskamin blir en naturlig samlingspunkt kalla dagar, där du kan krypa upp i fåtöljen och känna hur den sköna värmen sprids både i rummet och i kropp och själ.

Med en eldstad med stora glasytor får du en riktig panoramautsikt över brasan. Du kan välja en eldstad med ett glas, två glas eller tre glas. För att kunna njuta av lågorna från flera vinklar i rummet är en eldstad med två eller tre glas absolut att rekommendera. Dessutom är våra insatser försedda med en glasbeläggning och luftspolning som håller glaset rent och ser till att lågorna syns tydligt.

Jøtul I 620 FL svart öppen spis i ljust och modernt vardagsrum

Designa din egen eldstadsinstallation

Om du har en kreativ ådra i dig och skulle vilja designa din egen eldstad så har vi ett stort utbud av insatser i olika storlekar och med stora glasytor som lämpar sig utmärkt för inbyggnad.

Oavsett om du vill ha en hörneldstad, en eldstad som rumsavdelare, en eldstad med vedhylla eller liknande så är insatser definitivt att föredra. Du kan också välja vilken finish du vill ha, till exempel med slät eller skrovlig yta, målad i en mörk färg för att skapa kontrast eller i samma färg som resten av väggen.

 

Se alla våra insatser

Jøtul I 620 FL vit öppen spis med vednisch som delar upp rummet mellan kök och vardagsrum

Eldstad som rumsavdelare

Som rumsavdelare kommer eldstaden att ge värme och trivsel i två miljöer och två rum samtidigt – och ge dubbel glädje. Här sätter bara fantasin gränser för hur kaminen på ett naturligt sätt kan höja både trivseln och välbefinnandet för dem som bor i bostaden och det visuella intrycket av den. Eldstaden blir inte bara en värmande möbel och ett blickfång i rummet. Den blir också själva hjärtat i ett gästfritt hem!

Jøtul FS 520 FL vit öppen spis med vednisch i ljust och modernt vardagsrum

Eldstad som färdig paketlösning

Om du vill ha ett lite mera överkomligt alternativ kan en av våra eldstäder vara att föredra. Här får du en insats med färdig omramning i ett och samma paket. De går snabbt att installera och kan målas direkt efter installering.

 

Se alla våra eldstäder

Våra återförsäljare hjälper dig gärna att hitta din drömeldstad

Oavsett om du vill designa din egen eldstadslösning själv eller inte så kan våra återförsäljare alltid hjälpa dig att hitta en lösning som passar dig och dina behov och önskemål.

Hitta närmaste återförsäljare