man lägger ved i den öppna spisen

En pålitlig värmekälla

Med tidlösa braskaminer och toppmodern eldningsteknik som halverar vedförbrukningen får du inte bara en snygg inredningsdetalj. Du får också en trogen följeslagare som ger äkta värme du kan lita på i många år framöver.

Jøtul F 602 ECO liten vedspis med häll i modernt vardagsrum

Jøtul F 602 ECO – en liten braskamin med stor personlighet

Genom att elda på rätt sätt med torr ved kan den här renbrännande braskaminen uppnå en verkningsgrad på hela 81 %. Du får alltså ut mycket mera värme av varje vedträ. Som jämförelse har många gamla vedspisar en verkningsgrad ned mot 50 %.

Läs mer

Terje Agard projektingenjör på Jøtul

Det finns många varianter av Jøtul F 602. När vi tog fram den senaste versionen Jøtul F 602 ECO var det viktigt med hög verkningsgrad och samtidigt behålla den välbekanta och fina designen från 1940. 

Terje Agard projektingenjör på Jøtul
En bunt torkad ved

Vad ger den billigaste värmen – el eller vedeldning?

Vår vedkalkylator hjälper dig att jämföra priserna på el och vedeldning. Priserna varierar mycket. Vi uppmanar dig därför att använda priser som är tillämpbara på just ditt hushåll.

Prova vår vedräknare

Se vad andra har lagat på sin Jøtul F 602:

Jøtul F 602 är en verklig favorit på Instagram och vi älskar att se hur våra följare delar bilder på mat som de har lagat på sin egen Jøtul F 602.

Jøtul Instagram-följare lagar mat på Jøtul F 602Jøtul Instagram-följare lagar mat på Jøtul F 602Jøtul Instagram-följare lagar mat på Jøtul F 602

Posta Jøtul Instagram@le_anvil@anne.esmee och @theintrepidexplorers

Följ oss på Instagram

Man med kofta som bär ved

Allt du behöver veta om ved

Vill du veta mer om ved och vedeldning? Ved är en av de äldsta energikällorna som används av människor. Ved är kultur och vetenskap och bidrar till äkta värme och trevnad i hemmet. Dessutom är det den säkraste värmekällan du kan ha i bostaden. Här ger vi svar på dina frågor om ved och vedeldning!

 

Läs mer

Vill du ha en braskamin från Jøtul?

Kontakta din närmaste återförsäljare