Jøtul FS 162 Advance. Photo
icon-wood_0.svg Ved

JØTUL FS 162 ADVANCE

Tidlös värme

Beskrivning

Jøtul FS 162 Advance är en rund täljstenskamin anpassad till brännkammare från Jøtul 370 Advance-serien. Den prisbelönta insatsen ger fin insyn till elden genom de stora sidoglasen. Eldstaden kan byggas i två olika höjder: 158 cm och 195 cm. Det som är helt unikt med den här eldstaden är en ventil på ovansidan. När ventilen är öppen är det en eldstad med huvudsakligen konvektionsvärme, men när ventilen stängs kan man lagra värmen länge. Täljsten har används till eldstäder sen 1700-talet. Det är en bergart med god förmåga att lagra värme.

  • Modern, elegant och fristående inramning i täljsten
  • Täljsten är värmelagrande och ger jämn värmeutveckling under lång tid
  • Jøtul FS 162 passar både för installation i hörn och vid raka väggar

Storlek

Höjd: 1 580 mm

Bredd: 602 mm

Djup: 602 mm

Färger

Svart lack (Vald)
cleanBurn.png
Ren förbränning
Sluten förbränning. Foto.
Sluten förbränning
Icon less wood. Foto.
-40% mindre ved

  • Höjd 1580 mm

  • Bredd 602 mm

  • Djup 602 mm

  • Vikt 434 kg

  • Vedlängd up to 33.00 cm

  • Rökrörsdimension Ø 150.00 mm

  • Rökuttagsmöjligheter Top / Rear

  • Minsta effekt 3.9 kW

  • Nominell effekt 6.0 kW

  • Maximal effekt 9.0 kW

  • Verkningsgrad 78 %

  • Värmekapacitet upp till 100 m²

  • CO-utsläpp 0.05 %

  • Dammutsläpp vid 13% O2 4 mg/Nm³

  • NOx emission vid 13% O2 92 mg/Nm³

  • OGC emission vid 13% O2 32 mg/Nm³

  • Stängd förbränning Ja

  • Ren förbränning Ja

  • Externt luftintag Ja

  • Asklösning Ja

Norwegian nature. Foto.

Om Jøtul

Värme från

Norge

Vår passion för uppvärmning och vår långa erfarenhet av att bemästra det skandinaviska klimatet har lärt oss att värme är mer än vad som kan mätas med en termometer.

Läs mer
Jøtul historie. Foto.
Jøtul gjutjärn historie

Kvalitet

Som varar

Vi vill erbjuda våra kunder de absolut bästa spisarna, insatserna och eldstäderna. Därför är alla våra produkter handgjorda i Norge med de bästa materialen tillgängliga.

Läs mer