Jøtul F 373 Advance med öppen dörr

Jøtul F 373 Advance-serien blir ännu bättre

Nu har vi gjort det igen! Vår banbrytande designikon har fått en välförtjänt uppgradering - En nyutvecklad lösning där design och ergonomi möts i skön symbios. Varmt välkommen säger vi till vår nya dörrfunktion!

"The best of the best" blir ännu bättre

Vår prisbelönta designikon Jøtul F 370 Advance-serien, har förbättrats och erbjuder nu ännu bättre funktionalitet. Med den nya magnetiska dörrmekanismen är det både enklare och smidigare att öppna luckan. Bakom luckan döljer sig också en rymlig och användarvänlig asklåda, som gör det enkelt att tömma askan utan onödiga askutsläpp.

En integrerad ”Stay”-funktion håller luckan öppen när du lägger i ved och stängs enkelt med en liten knuff. Tillsammans med en nyutvecklad packning som har en dämpande effekt, stängs luckan långsamt, mjukt och nästan ljudlöst.

Integrerad "Stay"-funktion håller luckan öppen när du lägger i ved.

Berömd kamindesign

Med 370-serien omdefinierade vi vedspisdesignen och vann Red Dot-priset; Den allra bästa. Det blev snabbt Europas populäraste vedspis. Med F 370 Advance gör vi det igen. Utsikten över lågorna är ännu större och de användarvänliga luftreglagen ser till att glaset förblir rent.

- Prisbelönt design

- En luftventil säkerställer korrekt användning och rent glas

- 'Stay'-funktionen håller dörren öppen medan du laddar ved

Läs mer

Vill du ha en ny Jøtul F 370 Advance braskamin?

Våra duktiga återförsäljare hjälper dig! Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information och vägledning.

Hitta en återförsäljare