Jøtul kampanj

17. maj kampanj

Vi firar Norges nationaldag den 17 maj med 17 % på alla våra kaminer. Den trygga sköna värmen från en Jøtul-kamin betyder mycket för själen. Sedan 1853 har vi skapat en naturlig samlingsplats för trivsel, möten och en del läsning. Livet är bättre i varmt sällskap. Erbjudandet gäller till och med den 31 maj.

Fira 17 maj med 17% rabatt

Upptäck våra gjutjärnskaminer och murspisar som kombinerar tidlös tradition med avancerad förbränningsteknik. Välj ur ett brett sortiment av modeller, samtliga av hög kvalitet från Jøtul. Skapa en mysig och varm atmosfär därhemma med eldstäder som kombinerar klassiskt hantverk med modern effektivitet.

Liten klassisk vedovn i en moderne stue

Klassiska braskaminer

Jøtul F 100

A

Nå fra 16.136 SEK
Inkl. mva

Jøtul F 200

A

Nå fra 21.713 SEK
Inkl. mva

Jøtul F 400 ECO SE

A

Nå fra 27.291 SEK
Inkl. mva

Moderna braskaminer

Jøtul F 163

A

Nå fra 24.502 SEK
Inkl. mva

Jøtul F 373

A

Nå fra 31.772 SEK
Inkl. mva

Jøtul F 305

A

Nå fra 30.079 SEK
Inkl. mva

Spara 17 % på vår nya Jøtul F 170 Zensoric

Få 17% rabatt på vårt senaste sortiment av smarta kaminer – Jøtul F 170-serien med Zensoric-teknik. Den här braskaminen ställer automatiskt in luftregleringen för optimal förbränning och talar om när du behöver lägga in mer ved. Den har dessutom vunnit både iF Design Award och 2024 Red Dot Award för sin framstående design. Upplev framtidens kaminvärme med Jøtul F 170!

Jøtul F 171 Zensoric

A

Nå fra 37.267 SEK
Inkl. mva

Jøtul F 176 Zensoric

A

Nå fra 39.757 SEK
Inkl. mva

Jøtul F 174 Zensoric

A

Nå fra 38.927 SEK
Inkl. mva

Skapa din drömeldstad med en insats

Upptäck vårt sortiment av insatser och utforma din egen perfekta eldstad. Med våra flexibla lösningar kan du anpassa murspisen helt efter dina önskemål. Skapa din drömeldstad i dag med en insats från Jøtul.

Skapa trivsel med en murspis

Med en murspis är det lätt att skapa ett rum med hög trivselnivå. Jøtul har flera färdiga murspisar med insats och omramning som tillsammans med vår öppna spis är ett tids- och kostnadsbesparande alternativ för dig som vill ha en bra eldstad på ett enkelt sätt.

Tilbudet gjelder på alla braskaminer, murspisar ocn insatser (ej täljsten).

Observera att sortiment och erbjudanden kan variera mellan olika återförsäljare. Kontakta en lokal återförsäljare om du vill veta mer om tillgängliga produkter, rabatter och priser.Besök en lokal återförsäljare i dag!

Med över 100 återförsäljare runtom i landet finns vi närmre än du kanske tror. Besök närmaste Jøtul-återförsäljare för att ta reda på mer om våra produkter och utnyttja de fina erbjudandena. Våra kunniga återförsäljare hjälper dig gärna att hitta en vedkamin eller insats för dina behov. Sortimentet kan variera mellan olika butiker, men våra återförsäljare gör allt de kan för att tillgodose dina behov.